Arbejdsliv
Nu:
Opstart af ny virksomhed i juni 2017.
Konsulent indenfor udvikling af nye forretningsområder, kvalitetsmålinger og kantineudbud.
Sidste år:
Konsulent i Københavns Madhus på projektet “Kloge Fødevareindkøb”s store web-guide, udbudsrådgivning og rådgivning indenfor innovation af offentlige fødevareindkøb.
Før:
Konsulent i Madkulturen på “Godt Købmandskab” og “Kloge Fødevareindkøb”.
Adm. direktør for kantinefirmaet Hahnemanns Køkken, produktudvikler, produktionschef, kantinechef, køkkenchef og kok.
Har stor ledelseserfaring og megen ledertræning fra alle former for kantiner, restauranter og catering samt innovation, indkøb og produktion.
Uddannelse:
HD(O) i innovation og forandringsledelse fra CBS
Kok (Gastronom) fra HRS
Et utal af kurser i alt fra projektledelse og forhandling til assertiv kommunikation og NLP.
Erfaring med processer indenfor:
- Politik; både på græsrods-og arbejdsgiver niveau
- Kreativitet; i organisationer og teams
- Udvikling; tilpasning og fornyelse, uddannelse og træning i virksomheder
- Forhandling, kontraktstyring og lange kundeforhold
Se mit fulde engelske CV på LinkedIn
Firmanavn?
Et eller andet skal det jo hedde. Så hvorfor ikke det jeg altid ender med, at bliver rodet ind i: Mad – Udvikling – Drift