Kunde: Kloge Fødevareindkøb

logo_2_KF lille

Jeg leverede både forarbejde, rådgivning og konsulentbistand i projektet Kloge Fødevareindkøb:

Som konsulent i Madkulturen havde jeg ansvaret for at:

  • Indsamle viden om regionale og kommunale indkøb gennem kontakt til alle landets indkøbsafdelinger
  • Varetage den indledende rådgivningsindsats
  • Afholde juridisk workshop i Den Grønne Indkøbs Uge

Som konsulent i Københavns Madhuset var jeg:

  • Hovedbidragsyder generelt på:
    • Innovation og forandringsprocesser
    • Definitioner og målsætninger
    • Udformning og præsentation
  • Ansvarlig for:
    • “Kvik-guide”
    • Udbudsformer, herunder udbudsdokumenter
    • Grossist- og leverandørudfordringer
    • Markedsforståelse og -dialog
    • Controlling (compliance) og aftaleimplementering
    • Fiskeguide
    • Socialøkonomiske virksomheder
  • Kvalitetsikring af den samlede guide, herunder tilbudslister og sæsonværktøj.