Jeg leverede både forarbejde, rådgivning og konsulentbistand i projektet Kloge Fødevareindkøb:
Som konsulent i Madkulturen havde jeg ansvaret for at:
- Indsamle viden om regionale og kommunale indkøb gennem kontakt til alle landets indkøbsafdelinger
- Varetage den indledende rådgivningsindsats
- Afholde juridisk workshop i Den Grønne Indkøbs Uge
Som konsulent i Københavns Madhuset var jeg:
- Hovedbidragsyder generelt på:
- Innovation og forandringsprocesser
- Definitioner og målsætninger
- Udformning og præsentation
- Ansvarlig for:
- “Kvik-guide”
- Udbudsformer, herunder udbudsdokumenter
- Grossist- og leverandørudfordringer
- Markedsforståelse og -dialog
- Controlling (compliance) og aftaleimplementering
- Fiskeguide
- Socialøkonomiske virksomheder
- Kvalitetsikring af den samlede guide, herunder tilbudslister og sæsonværktøj.